Kremalı Pasta - Lezzet Tarifleri
Kremalı Pasta
Gerekli Malzemeler
  • 4 yumurta
  • yarım su bardağı şeker
  • yarım çay bardağı elenmiş un
  • yarım su bardağı çekilmiş fındık
  • 1 yemek kaşığı kanyak
  • kalıp için yağ
  • 200 gram kremşanti
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı portakal likörü
  • 1 miktar rendelenmiş çikolata
Hazırlama ve Pişirme
Hazırlık 20 Dk Pişirme 30 Dk Kişilik 8
Yapılışı
Yumurtaların sarısını ayırın. Sarılarını, unu ve çekilmiş fındığı bu karışıma ekleyin. Kanyak ekleyerek bir hamur oluşturun.
Bu kek hamurunu yağlanmış bir kalıba doldurun. ısıtılmış bir fırında 30 dakika pişirin. Sonra kalıptan çıkarın ve soğumaya bırakın. Kremşantiyi, vanilyayı ve şekeri iyice çırpın. Bunu kekin üzerine dökün ve yayın. Turtanın üzerini portakal likörü ile kenarını ise çikolata ile süsleyip servis yapın.
Neden Kepenç Un ?
Neden Kepenç Un ? Buğday kalitesinden asla ödün vermeyen bir fabrikayız. Tesisimizde farklı kalitelerde ve ihtiyaçlara göre un üretimi yapmaktayız. Ülkemizin her bölgesinden farklı çeşit ve kalitede buğday alımı yapmaktayız. Tesisimizde son teknoloji donatılmış cihazların bulunduğu laboratuvarımızda alım yapılacak buğday numuneleri kontrolden geçtikten sonra tesisimizin ilgili yerine boşaltımı yapılmaktadır. Ayrıca üretimi yapılacak unumuz laboratuvarımızın kontrolünden geçmektedir. Bölgede Yönetim olarak teknolojiye açık bir yapıdayız. Ayakta kalmak hedeflere ulaşmak  gelişmelere uyum sağlamakla mümkün olur. Biz de bunu yaptık. Yeniliklere açık olduk. Teknolojik gelişmelere ayak uydurduk. Un sektöründe en iyiler arasında yerimizi aldık. Ata tohumuyla günümüze...
Son Teknoloji ile Hızlı ve Kaliteli Üretim Bu başarıyı kazanma nedenlerini hızlı ve kaliteli üretime bağlayan Kepenç,?Bu başarıyı kazanmamızda Fabrikamızın ihtiyaçlara zamanında ve hızlı bir şekilde cevap vermesi, kurumsal kimliğimiz, üretimdeki hijyen ve kalite hedeflerimize bağlıyoruz.
Kuruluştan Bugüne 2010 Kuruluştan Bugüne
Profesyonel Ekip 75 +Profesyonel Ekip
Hızlı Sevkiyat 81 ileHızlı Sevkiyat
Müşteri Memnuniyeti 100 %Müşteri Memnuniyeti
Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un