Kullanım Alanları:
Baklavalık un, her çeşit baklava yapımında kullanılabilir. Kuvvetli un yapısı ile çok su kaldırır ve yüksek verim sağlar. Baklava ve börek yufkalarının yırtılmadan istenilen incelikte kolaylıkla açılabilmesi ve işlenebilmesi için idealdir. Baklavalık un ile ağızda dağılan, gevrek ve şerbeti güzel çeken baklavalar yapabilirsiniz.
Kullanım Özellikleri:
Baklava, burma kadayıf, şöbiyet vb. için uygundur.
Analitik Değerler:
Max. Kül: %0.60 (Kuru maddede)
Min. Protein: %12.5 (Kuru maddede)
Max. Rutubet: %14.5
İçindekiler:
Buğday unu, Enzim (Hemiselülaz, Lipaz, Glukozoksidaz)
50 KgP.P.25 KgP.P.10 KgP.P.
Enerji ve Besin Değerleri
Enerji
kj/kcal
1389,6/332,5
%17
Yağ
g
1,3
% 2
Doymuş Yağ
g
0
% 0
Karbonhidrat
g
63,4
% 24
Şekerler
g
0,8
% 1
Diyet Lifi
g
10,1
% 40
Protein
g
11,7
% 23
Tuz
g
0
% 0