Kepekli Ekmek - Lezzet Tarifleri
Kepekli Ekmek
Gerekli Malzemeler
  • Kepekli Un 2 Su Bardağı
  • Tuz Yeterince
  • Şeker 1 Tatlı Kaşığı
  • Kuru Maya Yarım ÇayBardağı
  • Sıvı Yağ 1 Su Bardağı
  • Ilık Su
Hazırlama ve Pişirme
Hazırlık 20 Dk Pişirme 30 - 35 Dk Kişilik 6 - 8
Yapılışı
Malzemeleri karıştırarak elinize yapışmayacak, sert olmayan bir hamur elde edin. Hamur çok sertse biraz yağ ekleyebilirsiniz. Hamur yoğurduğunuz kapta 50 derece fırında 2 katına çıkana kadar mayalandırın. Dilerseniz yağlanmış pişireceğiniz kaplarda da mayalandırabilirsiniz. Daha sonra fırını 175 dereceye getirin. Ekmeğinizin üzerine su serpin. 30-35 dakika pişirin..
Neden Kepenç Un ?
Neden Kepenç Un ? Buğday kalitesinden asla ödün vermeyen bir fabrikayız. Tesisimizde farklı kalitelerde ve ihtiyaçlara göre un üretimi yapmaktayız. Ülkemizin her bölgesinden farklı çeşit ve kalitede buğday alımı yapmaktayız. Tesisimizde son teknoloji donatılmış cihazların bulunduğu laboratuvarımızda alım yapılacak buğday numuneleri kontrolden geçtikten sonra tesisimizin ilgili yerine boşaltımı yapılmaktadır. Ayrıca üretimi yapılacak unumuz laboratuvarımızın kontrolünden geçmektedir. Bölgede Yönetim olarak teknolojiye açık bir yapıdayız. Ayakta kalmak hedeflere ulaşmak  gelişmelere uyum sağlamakla mümkün olur. Biz de bunu yaptık. Yeniliklere açık olduk. Teknolojik gelişmelere ayak uydurduk. Un sektöründe en iyiler arasında yerimizi aldık. Ata tohumuyla günümüze...
Son Teknoloji ile Hızlı ve Kaliteli Üretim Bu başarıyı kazanma nedenlerini hızlı ve kaliteli üretime bağlayan Kepenç,?Bu başarıyı kazanmamızda Fabrikamızın ihtiyaçlara zamanında ve hızlı bir şekilde cevap vermesi, kurumsal kimliğimiz, üretimdeki hijyen ve kalite hedeflerimize bağlıyoruz.
Kuruluştan Bugüne 2010 Kuruluştan Bugüne
Profesyonel Ekip 75 +Profesyonel Ekip
Hızlı Sevkiyat 81 ileHızlı Sevkiyat
Müşteri Memnuniyeti 100 %Müşteri Memnuniyeti
Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un Kepenç Un